Timmerheer, dat ben ik en met trots

Na mijn opleiding bouwkunde en een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan, kreeg ik de mogelijkheid om mijn eigen bedrijf te starten en die heb ik met beide handen aangegrepen. Inmiddels zijn we ruim 20 jaar verder en heb ik er nog geen dag spijt van gehad.

Van een jonge timmerman met voornamelijk kleine opdrachten, ben ik uitgegroeid tot een volwassen bouwbedrijf met grote (en kleine) projecten. Van klanten hoor ik terug dat zij het fijn vinden dat ik van begin tot eind betrokken ben, met hen meedenk en het logistieke overzicht bewaak. Nagenoeg al mijn opdrachten komen via bestaande klanten, dat zegt waarschijnlijk genoeg. Inmiddels heb ik een groot netwerk opgebouwd binnen het Gooi en de regio Amsterdam.

Ik werk sinds jaar en dag met een klein team vaste onderaannemers (o.a. elektricien, loodgieter, stukadoor en tegelzetter). Zo kan ik altijd garant staan voor de geleverde kwaliteit.

Sinds kort werk ik met Brian …, een leerling timmerman. Een leuke, leergierige jongen, ambitieus en een harde werker. Ik herken mijzelf in hem en het is erg leuk om hem de fijne kneepjes van het vak te leren.

In de portfolio op onze website staan voorbeelden van projecten welke wij zoal hebben uitgevoerd. Bent u hierin geïnteresseerd dan kunt u contact met mij opnemen via de gegevens op de contact pagina. Graag plan ik een afspraak met u in voor het bespreken van de mogelijkheden binnen een vrijblijvend gesprek.

Jeroen Huisman – Timmerheer